Jouw steun maakt het verschil

Partij Veilig Maastricht financiert de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen uit lidmaatschapsgelden en donaties. Steun ons daarom in ons werk voor Maastricht. Jouw bijdrage helpt ons straks campagne te voeren en nog meer voor onze mooie stad te kunnen doen.

Veelgestelde vragen

Misschien denk je wel dat wij een one-issue partij zijn, maar niets is minder waar. Partij Veilig Maastricht is een brede Maastrichtse volkspartij. Soms zijn onze standpunten rechts, soms zijn ons standpunten links, maar altijd zetten we het belang van onze inwoners op de eerste plek. Dingen doen waar grote maatschappelijke weerstand tegen bestaat? Doen we niet aan mee!

We vinden dat iedereen welkom in onze stad mag zijn, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat er een goede balans is, zodat geen enkele inwonersgroep ondergesneeuwd raakt. Dat Maastrichtse tradities en cultuur beschermd worden en behouden blijven. We komen op voor de zwakkeren in de samenleving door een luisterend oor te bieden. Door een stem te zijn voor degenen zonder stem. Lage lasten, respect voor normen en waarden en zorg dragen voor onze senioren, zieken en jeugd zijn onze speerpunten.

Politieke partijen moeten zelf hun kosten dekken en dat is maar goed ook! Partij Veilig Maastricht is voor het voeren van een goede campagne afhankelijk van donaties. Mensen zoals jij. Op die manier kunnen we advertenties plaatsen, reclame op driehoeksborden plaatsen of flyers laten drukken. Zo kunnen we Partij Veilig Maastricht nog groter en mooier maken en de belangen van onze inwoners het beste behartigen.

Heb je een bedrijf? Dan kan je van ons een factuur krijgen en kun je jouw donatie volledig van de belasting aftrekken. Zo help je Partij Veilig Maastricht en kost het je feitelijk niets!

Dat begrijpen we. Zoiets ligt altijd gevoelig. Daarom kun je perfect een anonieme donatie doen. Alleen de campagneleider en fractievoorzitter hebben kennis van jouw identiteit.

Ja hoor. Geen probleem. Stuur daarvoor, na je donatie, een bericht aan campagneleider@partijveiligmaastricht.nl en we sturen je een factuur.

Steun ons nu en help ons €5000 bij elkaar te krijgen voor de campagne!

[doneren_met_mollie]