Raadslid René Betsch versterkt Partij Veilig Maastricht

Raadslid René Betsch voegt zich per direct bij Partij Veilig Maastricht. Daarmee komt het aantal zetels van Partij Veilig Maastricht als vanouds weer op drie. We zijn erg blij met de komst van René.

Fractievoorzitter Tiny Meese: “René is in de loop van de jaren bevriend geraakt met onze fractie en we werkten al heel goed samen. Het is een ontzettend zachtaardige man met het hart op de goede plek. Bovendien heeft hij een grote liefde voor Maastricht. Zijn overstap voelt als vanzelfsprekend aan.”

Volgens Betsch was het moment rijp om een keuze te maken: “Ik voelde me al een tijdje niet meer op mijn plek bij de PVV. Ik sta er alleen voor. Het vertegenwoordigen van een gemeente als eenmansfractie is gewoon een te grote opgave en ook zie ik voor mezelf een beter toekomstperspectief bij Partij Veilig Maastricht.” En dus is hij zich gaan oriënteren. “Het contact met Partij Veilig Maastricht is het afgelopen jaar heel sterk geworden. Ik sluit me aan bij een groep hechte vrienden en dat voelt goed.”

Bij Partij Veilig Maastricht zal René zich als raadslid gaan toeleggen op de portefeuille economie & cultuur. Hij blijft verder, zoals gebruikelijk, ook voorzitter van de vergaderingen voor het domein fysiek en lid van de commissie begroting & verantwoording.