PERSBERICHT: TINY MEESE LIJSTTREKKER VERKIEZINGEN 2022

Tijdens de algemene ledenvergadering van Partij Veilig Maastricht is gisteravond huidig fractievoorzitster Tiny Meese benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Partijvoorzitter Henny Mullers: “Met Tiny als lijsttrekker zijn we ervan overtuigd dat er voor de komende vier jaar een hecht en stabiel team klaar staat dat zich inzet voor Maastricht en haar inwoners”.

DE MENSELIJKE MAAT

De partij timmerde de afgelopen tijd stevig aan de weg door bovenop ontwikkelingen te zitten en op te komen voor iedereen die op een of andere manier benadeeld of gedupeerd is. Ook de heldere manier van communiceren door Partij Veilig Maastricht valt bij veel mensen in de smaak. Tiny Meese: “We vinden het ontzettend belangrijk dat we de rol van volksvertegenwoordiger naar de waarste zin van het woord invullen. We zitten er niet voor onszelf. Als de meerderheid van de Maastrichtenaar iets niet ziet zitten, waarom zouden wij het dan toch doen? De menselijke maat moet terug. Of het nou gaat om het sociale domein of de manier waarop de gemeente als organisatie functioneert. Daar zullen mijn team en ik ook de komende jaren voor strijden.”

Meese zegt trots te zijn op het in haar gestelde vertrouwen. “We gaan een schitterende toekomst tegemoet. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteiten die onze partij momenteel in huis heeft.”

Partij Veilig Maastricht gaat er alles aan doen om het huidige aantal zetels te vergroten zodat ze nog sterker op kan komen voor de belangen van alle Maastrichtenaren. “Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Vaan en veur Mestreech”.